80%Hodnocení produktu: 80%
Doporučuje produkt
- Batoh jsem pořizovala na přenášení notebooku, který nosím neustále. Je pěkný a hodí se víceméně k jakémukoli oblečení.
- Kvalita zpracování.
- Batoh je opravdu lehoučký a dobře vyvážený na ramenou. Oproti předchozímu batohu mám pocit, že i při stejné náplni nesu polovinu věcí.
Batoh má tři menší vnější kapsy, přičemž ani jedna nemá zapínání. A pak má hlavní vnitřní kapsu. U hlavní vnitřní kapsy je zapínání na "kožené pásky" na magnet, které fungují skvěle a zatahovací šňůrka s pojistkou - k jejímu otevření budete potřebovat obě ruce. Ve velké kapse je kapsa na notebook, která je docela těsná (pro notebook 35,5x25x2,5) bych řekla jen tak tak, ale postupně se trochu vytahává, takže po cca 1,5 měsíci používání nemusím používat velkou sílu, abych tam ten počítač nacpala. Přístup do kapsy bočním zipem je úplně o ničem, zip je krátký, notebook touto cestou nevyndám.
Batohu zoufale chybí malá kapsa na zip. Takže jestli nosíte nějaké drobné věci jako klíče, telefon, ..., tak ty prostě buď neustále hledáte ve velké kapse (pod zdrojem k počítači, oblečením) nebo je dáte do malých vnějších kapes, kde je na ně prima vidět, což nepovažuju, za úplně bezpečné. I přesto jsem překvapivě zatím z malých kapes nic neztratila, láhev s pitím a boční kapse dobře drží.