Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Pinguin Vector 35

Přidat recenzi

Střední batoh - Batoh 31 - 50 l - Pinguin - sportovní a trekové - 35 l - Možnost hydrovaku - Bederní pás - Hrudní pás - Pláštěnka

Batoh Pinguin Vector 35 l Šitá záda jsou stejně jako u ostatních typů zkonstruována s ohledem na co nejlepší větrání při optimálním rozložení nákladu. Jedna tvarovaná duralová... více »

Kde koupit

milhouse73

milhouse73

Přidáno: 31. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Batoh má vynikající řešení rozložení váhy zádech a celková konstrukce včetně děleného úložného prostrou je opravdu velmi zdařilá. Chtěl jsem něco pro 10tiletou holku, a musím říct, že je naprosto perfektní i pro dospěláka! Vzhledem k období nákupu zatím nebyl použit v praxi na delší tůře, takže ohledně životnosti teprve uvidím jak obstojí. Zatím však musím konstatovat, že z kategorie "malých batohů" je tento nejpropracovanější, který máme. Jo, a taky je fakt hezkej :)
  • Zatím jsem nic proti nenašel.

Od malička jsem trávil na Xdenních tůrách dlouhé hodiny s batohy na zádech a trochu tuším co je dobré a co stojí za "...". Pro dospělého se tento batoh zdá na delší trasy (3 a více dní se všemi rodinnými zbytečnostmi) trošku menší, pro průměrného chlapa a jeho potřeby však bude tak akorát :D. Pokud patříte mezi horaly, tak koukněte po něčem větším. Pro cca 10-11 let starého potomka bude na vícedenní výlety ideální.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne
Ověřený zákazník iQsport.cz

Anonym

Přidáno: 24. srpna 2011

Zakoupeno v iQsport.cz

• super lehký batoh, skvělý design, mnoho možností, velikost/váha
  • nic

Zatím nejlepší batoh jaký jsem kdy měl.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)