Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HUSKY Zethos 60

Přidat recenzi

Velký batoh - Batoh 51 - 65 l - Husky - sportovní a trekové - 60 l - Bederní pás - Hrudní pás - Pláštěnka - Dvoukomorové

Batoh Husky ZETHOS 60l / 030402 Specifikace: HMOTNOST 1 865 g OBJEM 60 l ROZMĚRY 60 x 37 x 27 cm VÝBAVA Úchyty na lyže a cepín, pláštěnka, anatomicky... více »

Kde koupit

Ověřený zákazník Absolutsport

Přidáno: 2. března 2012

Zakoupeno v Absolutsport

Doporučuje produkt

slušna cena a dobra kvalita

• Ano
Marek

nováček

Marek

Přidáno: 29. července 2011

• Skvělý poměr cena design kvalita.
  • Mnoho šikovných vychytávek, perfektní v detailu.
  • Možnost zvýšení hlavní komory batohu až o 20%.
  • Prakticky dlouhé popruhy při nevyužití nepřekážejí.
  • Jsem na design a tak mě trochu "ranilo", že na mladší výrobní sérii tohoto batohu již není na čele, oproti ilustračnímu fotu, svislý nápis Zethos jež batohu dodával, jak by řekli rodiče, šmrnc.

Po vyplnění prostoru až do vrchu vysokého stahovacího límce a vyvýšení víka vznikne ze Zethosu batoh 70-ti litrový.
Kompaktní výstroj jako stan, spacák, karimatku, polní lahev, lano či helmu jak přímo tak s trochou fantazie bezproblémů umístíte vně batohu na prakticky dlouhé popruhy či poutka.
Detaili jako poutka ze suchého zipu na koncích dlouhých popruhů zajištující neplandání těchto popruhů, kapsa na bederním pásu, velká poutka zipů pro možnost uchopení i v rukavicích, chyty na lyže, cepíny, kapsa na H2O vak, pružící hrudní popruh udržeje kontakt s tělem i při hlubokých nadeších.
I když je kategorie Ultralight batohů stavěná na profi odlehčené vybavení kde cílem je co nejvíce odlehčit nositeli, nemohl jsem si odpustit na uvítanou zátěžový test. 24 krabic mléka se mnou vyběhlo a seběhlo 12 pater paneláku a zůstalo v batohu.
Mám skoliozu a záda mě trápí, ale tento zádový systém je perfektní. Husky vyrábí velmi specifické produkty, díky bohu, ale tento batoh je celkem všestranný. Zethos je skialpinistický batoh stavěný na sníh a tak si nemyslím že by bylo vhodné ho často odkládat na skály a podobně. Přece jenom Ultralight zimní batoh nemá tak silnou látku pláště a podlážky, o sníh se neodře.
Výborný batoh za pakatel. 100% doporučuji!

• Ano (4)
Ověřený zákazník Husky-obchod.cz

Přidáno: 14. července 2011

Zakoupeno v Husky-obchod.cz

• Kvalitní materiál.
  • Dobrá cena.

Tento batoh splňuje všechny moje očekávání, což je především dostačující úložný prostor pro jedno i více denní výlety, možnost dostat se k věcem ze tří stran batohu, dále dostatek úchytek pro hůlky, karimatku, spacák, atd..
Mohu tento výrobek jednoznačně doporučit!

• Ano (1)

Přidáno: 20. června 2011

(Upraveno 20. června 2011)

• Lehký
  • Prostorný
  • Velmi dobře stavitelný
  • Funkční
  • Cena / užitek
  • Pláštěnka součástí
  • Na boky jdou špatně přichytit větší láhve 1,5 litru při plném batohu
  • špatně se uchycuje helma

Když jsem se rozhodoval koupit batoh, potřeboval jsem funkční batoh s nízkou hmotností za rozumnou cenu. Po zakoupení jsem jej hned podrobil zkoušce prodlouženého víkendu v tatrách. Batoh sem měl narvaný k prasknutí + karimatka, spacák přichycený na spodní část a pod víkem ještě 50m lana.
I při tak těžkém batohu se nese překvapivě příjemně, popruhy dobře sedí, ale při 10 hodinách na zádech trochu už řežou. Při horolezení jsem v něm měl jen svačinu, materiál a věci na převlečení a ani při celodením šplhání po skalách to nebylo vůbec hrozné. Má svoje drobnosti, jako špatné uchycování nápojů, ale to vůbec nekazí dojem.
Takže za sebe můžu tento batoh vřele doporučit. Určitě se najdou lepší, ale v poměru cena / užitečnost jich nebude mnoho. Jinak doporučuju shlednout video na stránkách husky, kde je video manuál jak s tím to batohem zacházet a co vše umí.
Doufám, že mi vydrží ještě mnoho let.

• Ano (6)
Ověřený zákazník Husky-obchod.cz