Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Husky Goya 30

Přidat recenzi

Střední batoh - Batoh do 30 l - Husky - sportovní a trekové - 30 l - Možnost hydrovaku - Bederní pás - Hrudní pás - Pláštěnka

Batoh Husky Ultralight Goya 30l / 030404 Specifikace: HMOTNOST 1 075 g OBJEM 30 l ROZMĚRY 53 x 24 x 25 cm VÝBAVA Úchyty na lyže a cepín, pláštěnka, ... více »

Kde koupit

• Lehký, nevypadá robusně
  • Spousta kapsiček
  • Odepínací bederní pás
  • Velice příjemný na záda
  • Zatím jsem na nic nenarazila

Kvalitní značka mluví za vše.
Velice dobře sedí na zádech i při poloprázdném zaplnění.
Odepínací bederní pás je výhoda při poloprázném zaplnění nebo když nechcete vypadat ve městě jako turisti na "celodeňáku".
Příjemné jsou maličkosti jako poutka na zipu (velmi příjemné rozepínání), gumičky a suché zipy na koncích popruhů (nevysí z Vás žádné tkaničky), různé kapsy a kapsičky, nebo možnosti připoutání všemožných věciček na vnějšek batohu.
Jsem matka malých dvojčat a nyní můžeme s sebou vzít nejen vše důležité (náhradní oblečení, pití a jídlo), ale i míče a frisbee i jiné hračky. Rohodně doporučuji tento batoh nejenom maminkám, ale i outdoorovým nadšencům. Svou lehkostí poslouží určitě horolezcům.
Batoh jsem si vybrala nejenom pro současnost. Doufám, že kvalita značky Husky mi zaručí, že mi tento batoh bude sloužit na rodinných výletech po spoustu dalších let.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)

Zakoupeno v E-BAGS.CZ

Doporučuje produkt
  • - je prostorný
  • - má pláštěnku
  • - nabízí další možnosti co k němu připevnit za pomůcky při spportu
  • -koupila jsem ho kvůli dobré ceně

Prozatím jsem s ním spokojená. Ještě jsem ho nevyužila při maximalní zátěži někde při treku. Vybrala jsem si ho pro jeho vlastnosti, obsahuje pláštěnku,což je výhoda, že se nemusí kupovat dodatečně. Sedí mi i dobře na zádech. A určitě bych ho doporučila komukoliv kdo potřebuje 30L batoh. má dost malých kapsiček na drobnosti a jednu velkou prostornou komoru.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne