Doldy Pumori TR 75
Velký batoh - Batoh nad 65 l - Doldy - sportovní a trekové - 75 l - Boční kapsy - Bederní pás - Hrudní pás Doldy Pumori 75 TR Codra Batoh vhodný pro expediční lezení, cestování, dlouhodobé pobyty v přírodě nebo turistické výstupy. Pumori TR je nejnovější pokračovatel legendární... více »
od 2 999 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Doldy Pumori TR 75
- + příjemný na nošení
- + dobrý tvar
- + propracovaná záda, dobře se nosí
Nosíme ho s manželem oba, má dobře propracovaná záda, takže se ani při delších cestách nepotí záda. Dá se seřídit i na nižší postavu i na vyšší. Vejde se do něho vše potřebné. Oceňuji také spoustu dalších možných úchytek atd., takže co se nevejde do batůžku lze popřipínat různě kolem. Doporučuju, naprosto splnil naše očekávání a potřeby. Doufáme, že dlouho vydrží.
- Po prvním vyzkoušení jsem velmi spokojen, batoh na zádech výborně sedí, materiál se zdá velmi odolný.
- U výrobku je avizováno, že má přístup i ze předu. Jedná se ale pouze u přístup do přední kapsy, nikoli přímo do batohu, což je trochu matoucí
Celkový dojem velmi dobrý. Batoh je použitelný pro celou řadu účelů a bude mi určitě dobrým pomocníkem jak v létě tak v zimě.
Mischa
Přidáno: 12. dubna 2010
- dobre rozlozene ulozne prostory , spousty uchytu , vejde se toho hodne, pekny siroky bederni pas
- chybi misto pro hydrovak, plastenka ...
Mela jsem ho v rumunsku na prechodu pohori , nezastihl nas dest takze tezko rict jak je to s promokavosti ale kazdopadne po peclivem treningu doma bych stejne byla mokra jak mys nez bych plastenku nasadila na batoh , doma jsem zkousela plastenku a promokla dost rychle , jinak batoh se nosi dost dobre , celkove bych koupi doporucila .Jsou to jen drobne chybicky na jinak celkove kvalitne zpracovanem a logicky zorganizovanem batohu :-)
- velice propracovaný a kvalitní batoh za příznivou cenu a pro každého díky nastavitalnému zádovému systému
- pláštěnka pouze přiložena k batohu, není integrovaná jako třeba u některých modelů Husky
podle mého názoru pěkný design,
možnost vstupu ze předu, zdola i shora,
nastavitelný systém zad přispůsobitelný každému
- Spousta kapes, material, vstupy do batohu, vzhled
- Nevypadá jako na fotografii (ve verzi cordura), ne zrovna příjemné nošení na holém těle
Skvělý batoh.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí