BW 65 flecktran
Max Fuchs # Německý combat batoh z pevného nylonu - obvodové kompresní popruhy, polstrované ramenní popruhy proti otlakům, bederní popruh, účelně dělený vnitřní prostor # Batoh má... více »
od 764 Kč
Recenze BW 65 flecktran
Statistika hodnocení produktu
průměr z 2 hodnocení
100% | (2) | |
0% | (0) |
Všechny recenze BW 65 flecktran
- Velký prostor a za tu cenu je nejlepší
- Velký prostor
- Spousta úložných kapes
- pohodlný na zádech
Tento batoh jsem si vybral proto, že jsem potřeboval batoh schopný unést mou veškerou airsoftouvou výzbroj a výstroj a do jiných batohů se má airsoftová puška prostě nevlezla. Do tohoto se vlezla bez problémů i s ostatní výstrojí, které není zrovna málo.
Batoh je velmi pohodlný na zádech a spousta úložného prostoru je prostě jen výhodou. Batohů jsem měl už pár ale tento je kvalitně provedený a nebojím se že by se mi roztrhnul při zatížení. Můžu ho vřele doporučit všem, kteří chtějí z nějakého důvodu batho v barvách německé armády, nebo chtělí prostě 65 litrový batoh, protože 80 litrový je pro ně už přílieš velký. Batoh patří v této velikosti aspoň dle mého mezi nejlevnější co jsem našel. Nemusíte čekat žádná zlá překvapení. Spokojenost s batohem zaručena
- levný
- kvalitní, pevný materiál
- dostatečně prostorný
- chybí výstuž zad
Tento batoh jsem zakoupil na outdoorové akce. Naprosto vyhovuje poskytovaným prostorem, vše se do něj bez problému vejde (spacák, oblečení apod). Určitě uvítáte cenu a kvalitu materiálu, textil je zevnitř pogumovaný. Pokud si dobře přizpůsobíte řemení, bude se i dobře nosit. Velmi doporučuji, za málo peněz dostanete velice odolný batoh. Koupil bych si jej znova, použil jsem jej asi 10x a nejde znát, že by byl požívaný (žádná díra, trhlina). Ve srovnání s konkurencí sice nemá kdo ví jaké výmysly v nabídce, nabízí pouze základ - hlavní kapsu, dole oddělenou v další. Nahoře další 2 a dvě na bocích. Čím se však vyrovná drahým batohům je kvalita zpracování. Hodí se pro každou příležitost, funguje jak má.
Zobrazuji 1 - 2 ze 2 recenzí